Select Page

Je hoeft ons niet op ons woord te geloven

Wij zijn een koerierdienst en gebruiken op onze Mercedes E-klasse break altijd een d-box. Al meer dan 300.000 km. staan op de teller en nog steeds is de d-box in perfecte staat! Het geeft ons extra ruimte waardoor we in vele gevallen geen bestelwagen nodig hebben en dus heel wat besparen en toch hebben we er ook al rijdend helemaal geen last van. Dit is de beste investering die wij ooit gedaan hebben.

Dhr. De Neef

DNP Express Zingem

Wij zijn heel tevreden over onze d-box. We trokken deze krokusvakantie naar Kronplatz in Italië. Een reis van ongeveer 1.000 km. We waren met 2 gezinnen, dus 2 wagens. Enkel ik had een skibox. Alle skilatten (6 paar grote en 1 paar kinderlatjes), 6 paar skistokken, 5 paar skilaarzen en 2 helmen + nog een heel deel skikledij zaten allemaal in onze box. Zonder enig probleem. En ik kan u ook gerust vertellen dat wij op sommige plaatsen waar het verkeer het toeliet in Duitsland 180 km/u hebben gereden. Ook dit vormde geen enkel probleem. Wij zijn dan ook zeer tevreden met onze d-box en kunnen er iedereen eentje aanraden.

Fam. Van Ouytsel-Feremans

Heist-op-den-Berg

De boxen voldoen uitstekend, we laden die geregeld eivol met zwaar en nat sportmateriaal en ze geven geen krimp. In noodgevallen gaan er zelfs een paar mountainbikes in!

Ook offroad in de bergen geen problemen, ze staan permanent gemonteerd op onze twee Land Cruisers. Bijkomend positief effect van de permanente montage is dat de boxen werken als een soort ‘tropendak’, het blijft veel koeler in de wagens wanneer die in de zon staan. Ze zijn ook stevig genoeg om (voorzichtig) onder laaghangende takken door te rijden. En de ‘look’ mag er ook zijn, dat is belangrijk in onze branche.

Pocoloco Adventures

Sint-Amandsberg

Wij hebben onze d-box enkele jaren geleden bij jullie aangeschaft en hij heeft werkelijk steeds ‘uitstekend dienst gedaan’. Nagenoeg onmisbaar was de box. Hij heeft trouwens, eens gemonteerd, het dak nooit meer verlaten. Hij heeft er ongeveer 208.000 km opzitten, en dat kan tellen hé! Dus dat bewijst wel genoeg…

Fam. Drieghe

Met plezier bezorg ik u een foto van onze d-box bagagebox. Voor ons was het de enige goeie oplossing om met een gezin van vijf mensen voor drie weken naar Noorwegen te reizen.

Fam. De Pelecijn

Velzeke

Deze brief enkel om te bedanken voor de prachtige service die u geeft. Als zelfstandige, moet ik dikwijls vaststellen dat het woord ‘service’ in andere zaken niet meer bestaat, daarom vond ik het nodig u toch even te bedanken.

Fam. Heyninck

Duffel

Een d-box is de beste oplossing om op uw gemak te gaan kamperen en zonder enig probleem alle bagage een plaatsje te geven! Wij raden iedereen die praktisch heel zijn huisraad meesleept op reis zo’n dakkoffer van d-box aan.

Fam. Dierickx-Steyaert

Gentbrugge

In Zuid-Frankrijk hebben wij een ongeval gehad. Door de hevige klap plooide het dak van de wagen, zodat het bagagerek vrij spel kreeg en door de botsing wegvloog. Op het dak hadden we een d-box, die dus met het bagagerek van het dak schoof.

De d-box belandde zo’n 50 à 60 meter verder op de baan. Door de botsing werd onze wagen ‘perte totale’ verklaard, maar tot onze grote verbazing was de d-box nog intact, op enkele krassen na. Het bagagerek was door het voortschuiven op de baan ook kapot.

Met deze ervaring stel ik vast dat een d-box van zeer goede kwaliteit moet zijn en raad ik die dan ook aan andere vakantiegangers aan.

Fam. Casteleyn

Eeklo

Vanaf de eerste ingebruikname tot op heden zijn wij zeer enthousiast als gebruiker van dit goed doordachte product het design, de afwerkingsgraad en de service staan op een zeer hoog niveau.

Bovendien blijkt de aankoop van deze d-box voor ons een behoorlijke kostenbesparing te zijn: gezien het volume van deze d-box besparen wij ons de aankoop van een grotere auto. Bovendien betekent het rijden met de dakkoffer een meerverbruik van slechts een halve liter benzine per 100 km (bij een snelheid van 135 km/uur).

Fam. De Brouwer

Chaumont-Gistoux

Ondertussen zijn we terug van ski verlof. Toch praktisch de d-box. Ik moest andere helpen lossen en laden, die een ander merk hadden van box. Dan pas besef je dat het prijsverschil verwaarloosbaar is. Een eerlijke prijs voor een eerlijk product.

Fam. Missiaen

D-box

Kies voor ruimte, comfort en veiligheid!

Ontdek!

D-box accessoires

Haal nog meer uit je d-box!

Ontdek!