Select Page

Nieuws

 

Dinsdag 1 maart 2016 hebben we het bezoek mogen ontvangen van de Freinetschool “De Kleine Wereld” uit Waregem. Dit in het kader van TechClass, een organisatie van Unizo om scholen en technische bedrijven dichter bij elkaar te brengen.

Het was meer dan leuk om zo’n enthousiaste groep een beetje wegwijs te mogen maken in onze dagelijkse bezigheden. Hopelijk kunnen ze deze spirit vasthouden!

Op zondag 22 november 2015 zetten wij onze deuren wagenwijd open voor de “Dag van de Ambachten”.

Kom binnen in onze atelier en zie van dichtbij hoe onze “Handmade in Belgium” d-boxen worden vervaardigd. Tevens tonen wij enkele andere polyester producten die wij maken.

Wij zijn er van 10u00 tot 18u00. Altijd welkom!

Van vrijdag 30 oktober tot en met maandag 2 november van 10 tot 18 uur zal d-box aanwezig zijn op de Countryside beurs in Flanders Expo (op vrijdag tot 21 uur).

Je kunt ons vinden op de stand van “Handmade in Belgium” in hal 5. Altijd welkom!

D-box heeft op 3 maart 2015 zijn medewerking verleend aan het project ‘TechClass’ waarbij jongeren via hun school op bezoek komen bij ondernemers teneinde de technische beroepen te promoten.

 

Wij mochten enkele studenten uit Zomergem ontvangen.

Op 20 januari 2015 heeft acteur van Familie Jef De Smedt in naam van het Hartteam een d-box in ontvangst mogen nemen. Het Hartteam (www.hartteam.be) is een groep artiesten uit de Vlaamse showbizz die voor het goede doel op verschillende sportevenementen door heel Vlaanderen hun beste beentje voorzetten voor het Goede Doel. Geheel belangeloos fietsen, lopen of mountainbiken, dat verdient een steuntje in de rug. Met hun d-box gemonteerd op hun Citroƫn C4 kunnen ze nu alle nodige materiaal meebrengen.